ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi

Project Based Learning

ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETWINNING PROJEMİZ

Project Based Learning

Okulumuz Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi her yıl olduğu gibi bu yıl da eTwinning   projelerine devam etmektedir.İngilizce Öğretmenimiz Ayşegül Emen danışmanlığında 10. sınıflardan oluşan 5 kişilik öğrenci grubuyla yürütülen projemizde;Türkiye'den 10 okul ve Bulgaristan'dan 1 okul ortaklığı ile gerçekleştirilmekte olup Haziran ayında sona erecektir.

Project Based Learning (Proje Tabanlı Öğrenme) ile öğrencilerimizin üst düzey bilişsel becerilerini desteklemek, aktif katılımlarını teşvik ederek teknolojiyi ve çeşitli web araçlarını kullanılmalarını sağlamak, gelecekte karşılaşacakları sorunlara çözüm üreterek 21. yüzyıl becerilerine yönelik farkındalık geliştirmelerini sağlamak amaçlanmaktadır.

Projemiz sayesinde, öğrencilerimiz, gerçek dünyadaki zorluklarla ve gerçek dünyadaki durumlarla güvenli ve desteklenen bir ortamda mücadele ederken, işverenlerin en çok değer verdiği profesyonel becerileri geliştirme fırsatına sahip olacaklar. Projede öğrencilerimiz gelecekte karşılaşacakları sorunlara çözüm üreterek 21. yüzyıl becerilerine yönelik farkındalık geliştirecekler.

26-05-202326-05-202326-05-2023

Yayın: 26.05.2023 - Güncelleme: 17.01.2024 09:14 - Görüntülenme: 143