ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi

Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi

Adres
KARSIYAKA MAH. FAHREDDİN PAŞA CAD. SOSYAL BILIMLER LISESI BLOK NO 15/2 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Gelenekten geleceğe giden yolda ülkesi için dünyayla yarışan; vatan, millet, bayrak sevgisiyle donanmış; geleceği şekillendirebilecek bireyler yetiştiren üstün nitelikli bir sosyal bilimler lisesi olmak.
Misyon
Geçmişiyle geleceği arasında sağlam köprüler kurarak tarihinden aldığı güçle geleceğe koşan; Türkçeye sahip çıkan, onu bilim ve teknik haline getirebilecek ilmi ve akademik donanımda olan; iki yabancı dili üst seviyede öğrenen; milli kültüründen kopmadan çağdaşlaşan; ahlaken, ruhen, zihnen, bedenen olgunlaşmış; Türkiye sevdalısı bilinçli nesiller yetiştirmek.
Başarılar
SERBEST STİL GÜREŞ TÜRKİYE ALTINCISI, TEKVANDO İL BİRİNCİLİĞİ, KANO İL BİRİNCİLİĞİ, GÜREŞ İL BİRİNCİLİĞİ, BADMİNTON İL BİRİNCİLİĞİ, SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ, GÜREŞ İL BİRİNCİLİĞİ, MASA TENİSİ İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ.YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ
Yatakhane Koğuşu :34
BİRİNCİ YABANCI DİL:İNGİLİZCE, İKİNCİ YABANCI DİL:ARAPÇA